Γνωρίζεις το Bolognese??? Tica tech-Bolognese

Όλοι μας γνωρίζουμε τις καταπληκτικές δυνατότητες  της εταιρείας Tica σε όλα τα είδη καλαμιών. Το Technium telepole είναι μια καταπληκτική σειρά στην κατηγορία αντενων που έχει δημιουργήσει η συγκεκριμένη εταιρεία και έχει πολυαγαπηθεί από όλο τον κόσμο στην Ευρώπη και την Κύπρο.

Έτσι η Tica έχει δημιουργήσει για τους (fan) φίλους της την καταπληκτική σειρά του Tech-Bolognese. Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι τα Bolognese καλάμια και ποιες οι διαφορές τους θα σας το αναπτύξουμε πιο κάτω.

Είναι η ίδια η αντένα Technium στην οποία έχουν τοποθετηθεί σε αυτή οδηγοί (rings) και μια θέση μηχανής (reel sit). Με το bolognese έχουμε την δυνατήτητα να ψαρέψουμε σε μεγαλύτερη απόσταση από μια συνηθισμένη αντένα αλλά και σε πιο βαθιά νερά. Πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό; Τοποθετούμε ένα φελλό στον οποίο η μισίνα να περνά από μέσα και βάζουμε ένα στόπερ είτε σιλικόνης είτε με powergum (τα υλικά αυτά μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα μαγαζιά μας). Με το στόπερ έχουμε τη δυνατότητα να ελέγχουμε το βάθος στο οποίο θα ψαρέψουμε. Μπορούμε επίσης να δουλέψουμε μεγαλύτερους φελλούς 5 – 15 gr , έτσι βάζοντας και τα αντίστοιχα βαράκια 4 – 14gr που θα μας βοηθησουν να ρίχνουμε σε μεγαλύτερη απόσταση.

Το Bolognese είναι μια ενδιαφέρον τεχνική ψαρέματος που θα σας δώσει πολλές ευχάριστες στιγμές. Αν δεν την έχετε δοκιμάσει μπορείτε να το κάνετε τώρα με αυτό το καταπληκτικό καλάμι της ξακουστής εταιρείας Tica!

Τα καλάμια και μηχανές της Tica είναι διαθέσιμα στα καταστήματά μας σε Στρόβολο και Παλλουριώτισσα στη Λευκωσία καθώς και σε επιλεγμένους μεταπωλητές σε Λάρνακα, Λεμεσό, Πάφο και Παραλίμνι!

 

 

 

Βάρος Μήκος
Μήκος των Μεταφορών
Στελέχη Action
185gr. 5,00m. 1,40m. 5 5-20gr.
Βάρος Μήκος
Μήκος των Μεταφορών
Στελέχη Action
243gr. 6,00m. 1,42m. 6 5-20gr.
Βάρος Μήκος
Μήκος των Μεταφορών
Στελέχη Action
310gr. 7,00m. 1,45 m. 7 5-20gr.

Comments are closed